Coaching

henrikbeyer
Hälsovetare

Som hälsovetare har jag coachat över 400 personer i livsstilsförändringar. Jag använder mig delvis av Motiverande Samtal (MI) som samtalsmetod. Varje individ och livsstilsförändring är dock unik. Med mitt varma hjärta och över 20 års erfarenhet inom hälsobranschen och 10 skrivna böcker om hälsa får du trygg hälsocoaching på vetenskaplig grund.

Ring mig gärna så pratar vi mer om dina tankar kring din kropp och hälsa.

Coaching

Hälsocoaching handlar om att bidra till att människor mår bättre. Det handlar om att hjälpa människan från ett nuvarande läge till ett önskat läge. Med hälsocoaching hjälper jag dig att nå dit du vill genom att vägleda, stötta, motivera och ge feedback. Du kommer att få lära dig nya tankesätt om din kropp och hälsa som hjälper dig på vägen i din personliga utveckling. Hälsocoaching är i grunden 'hjälp till självhjälp' men kan även vara rådgivande, informativ och aktionsfokuserad. Allt beroende på vad du behöver.

Har du försökt gå ner i vikt fast inte lyckats eller gått upp i vikt igen?

Har du försökt komma igång med träning och äta hälsosam mat fast ledsnat på vägen?

Vill du ha mer kunskap vilka mat- och motionsvanor som är hälsofrämjande och som förebygger de största livsstilsrelaterade sjukdomarna?

Vill du ha balans i dina mat och motionsvanor?

Vill du hitta till bestående hälsofrämjande levnadsvanor som ger dig chans att leva ett rikt liv?

Vad har du för önskemål kring din kropp och hälsa?

När du är redo för ett möte

Effektiv hälsocoaching behöver inte kräva åtskilliga möten. Hur ofta vi träffas är individuellt men ser jag tillbaka på mina tidigare kunder så sker ofta de viktigaste förändringarna i människors liv redan efter 2-3 möten. Om man helhjärtat söker en långsiktig livsstilsförändring är det klokt att boka samtal löpande utefter det som händer i livet. Efter det första mötet har vi en tydligare bild över din situation och kan planera vad som är bäst för att du ska lyckas med din förändring. Jag har tystnadsplikt. Personkemi är viktigt i coaching och personliga möten är kraftfullt. Men modern teknik gör det smidigt att arbeta tillsammans oavsett var du bor.

Vad kostar det?

Online individuell coaching - 60 minuter 900 kr

Individuell coaching - 60 minuter 1100 kr

Boka tid

Se lediga tider och boka dig direkt i nedanstående bokningsformulär eller kontakta mig på telefon eller via email.

Adress

Address: Storgatan 35B, Göteborg

Telefon: 0700-244 374

Email: henrik(@)henrikbeyer.se

Hitta hit