Hälsobalans

Hälsobalans

Hälsovetare Henrik Beyer

 

Föreläsningen Hälsobalans är en dialog mellan Henrik Beyer och deltagarna. Den handlar om hälsoråd, träningstips, dieter, reklam, kroppsideal och förbättringshets som påverkar våra liv. Vi förväntas kunna ta rätt livsstilsval och ha kunskap om vad som är hälsosamt, kunna prioritera, leva disciplinerat och ha tid för att träna, arbeta och ha ett socialt liv. Samtidigt strävar vi framåt till något ännu bättre och inte sällan har vi drömmar om en optimal kropp.

Men hur hittar vi balans?

 

HÄLSOBALANS har besökt Chalmers University, Swedbank, World Trade Center, Fysiken, Kristinedals träningscenter, Bertilssons Stuga, FrisvårdsExpo, Göteborgsvarvet Expo, Club La Santa Lanzarote.

 

Sagt om hälsobalans

"Det är alltid mycket trevligt när Henrik kommer till oss och håller föredrag.

Han startar diskussioner och får oss att tänka till i viktiga hälsofrågor som vi alla går och tänker på. Jag rekommenderar honom varmt."

Mia Meriläinen - World Trade Center Göteborg

 

"Henrik höll en inspirerande föreläsning.

Jag tror att samtliga i publiken hade fått svar på sina frågor när de lämnade lokalen."

Olof Mellgren - Hälsodisken Partille

 

"Henrik är närvarande och kunnig inom sitt område, han är intressant att lyssna på.

Han är saklig och lugn vilket gör att det är lätt att ta till sig av budskapet. Han får lyssnarna att förstå på riktigt och insikten kan förmå oss att agera och förändra i framtiden."

Pia Backman - Bertilsson Stuga

 

"Vi tyckte det var både tankvärt och inspirerande."

- Fredrik, E. - Swedbank Göteborg

 

"Tänkvärda Ord." Ulla K, L.

"Mycket bra" Susann S.

Föreläsning på Kristinedals Träningscenter

Bästa sättet att gå ner i vikt

Måndag 2 September kl. 19-21 kommer jag och Professor Gunnar Johansson hålla vårt föredrag. Som inte är ett vanligt föredrag!

Det är en dialog mellan mig och Gunnar och deltagarna som handlar om det ”Bästa sättet att gå ner i vikt”. Gunnar är professor i kostvetenskap och har forskat och undervisat i över 30 år på hälsa, livsstil och kostråd. Tillsammans reder vi ut hur man på bästa sätt går ner i vikt och hittar balans.

Pris: 150kr.

Plats: Allégården, Göteborg

Boka din plats idag för att säkra din plats.

Kontakt

Email: henrik(@)henrikbeyer.se

Telefon: 0700-244374